Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

FlexiPlant

Praktiskās nodarbības

erflex1

Iegūtās zināšanas un praktiskā pieredze, kas iegūta Erasmus+ 2. pamatdarbības (Key Action 2) “Sadarbība inovācijas veicināšanai un labas prakses apmaiņa” stratēģiskas partnerības projektā „Flexiplant” (Nr.2020-1-PL01-KA202-081486), palīdz skolotājiem veidot mūsdienīgu, interesantu un izzinošu praktisko nodarbību saturu.

 

 

 

Lasīt tālāk ...

Latviešu nacionālie un mūsdienu ēdieni.

flexi2022 4

Kur? Rēzeknes tehnikumā

Kas? Jaunieši, kas jau trešo gadu apgūst izglītības programma “Ēdināšanas pakalpojumi” ar kvalifikāciju pavārs.

Ko dara? Apgūst praktiskās iemaņas un prasmes, gatavojot Latviešu nacionālus un mūsdienu ēdienus. Kā arī aprobē reālā vidē savvaļas augu izmantošanu ēdienu gatavošanā un pasniegšanā. Izmantojot skolotāju zināšanas un pieredzi, kas gūtas Erasmus+ 2. pamatdarbības (Key Action 2) “Sadarbība inovācijas veicināšanai un labas prakses apmaiņa” stratēģiskas partnerības projektā „Flexiplant” (Nr.2020-1-PL01-KA202-081486)

Lasīt tālāk ...

Īstenojam Erasmus+ 2. pamatdarbības (Key Action 2) “Sadarbība inovācijas veicināšanai un labas prakses apmaiņa” stratēģiskas partnerības projektu „Flexiplant” (Nr.2020-1-PL01-KA202-081486)

Erasmus2022.gada 22.maijā Rēzeknes tehnikuma pedagogi atgriezās no prakses Polijā. Teorētiskas un praktiskas nodarbības tika organizētas Erasmus+ 2. pamatdarbības stratēģiskas partnerības projekta „Flexiplant” ietvaros. Projektā piedalās Fundacja Regionalne Centrum Kompetencij (Polija), Rēzeknes tehnikums (Latvija) un Kauno Maisto Pramones ir Prekybos Mokymo Centras. 

Lasīt tālāk ...

Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 stratēģisko partnerību projekts “Flexiplant”

ErasmusAr 2020.gada 1.decembri Rēzeknes tehnikums kopā ar sadarbības partneriem Polijā un Lietuvā īstenos Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 stratēģisko partnerību projektu “Flexiplant” (projekta pieteicējs - Regional Competence Centre Foundation, Polija).

Projekta galvenais mērķis ir nodrošināt piekļuvi praktiskiem risinājumiem, ko izmanto gastronomijā un uztura jomā, izmantojot augu diētu un jaunus produktus.

Projekta īstenošanas ilgums: 01.12.2020. – 30.11.2022.

Flexiplant - Fundacja Regionalne Centrum Kompetencji - RCK Białystok

Aktīvā pozīcija: Sākums Tehnikums Projekti FlexiPlant