Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

Jaunumi

Labākie prakšu uzņēmumi un labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2021.gadā.

macibuekskursija2

Latvijas Darba devēju konfederācija jau ceturto gadu 02.05.2022. organizē apbalvošanas ceremoniju, kurā paldies tiek teikts uzņēmumiem, kas ir bijuši tik atsaucīgi un īsteno darba vidē balstītas mācības un mācību prakses, dodot iespēju profesionālo skolu audzēkņiem praktizēties reālā uzņēmumu vidē. 

Apbalvošanas ceremonija notika 02.05.2022. Rīgas Motormuzejā.

Apbalvošana notika divās nominācijās:

Labākie prakšu uzņēmumi un labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2021.gadā.

Nominanti Latgales reģionā SIA VANPRO, SIA DEFASS-D , SIA “LDZ CARGO” Daugavpils reģionālā centra lokomotīvju ekspluatācijas nodaļa, SIA REM PRO, SIA Info Dispacher

Nominants un balvas Labākais mācību prakšu uzņēmums Latgales reģionā 2021.gadā saņēmējs: SIA LEKON - uzņēmums darbojas pārtikas un ikdienas preču mazumtirdzniecības jomā, pārtikas pārstrādē, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanā. Lielākais veikalu un kafejnīcu skaits atrodas Rēzeknē, tādēļ uzņēmumam izveidojusies cieša sadarbība ar Rēzeknes tehnikumu. Uzņēmums piedāvā daudzpusīgas prakšu iespējas un rada jauniešiem vēlmi mācīties vēl vairāk.

Projekta ietvaros tiek organizētas darba vidē balstītas mācības uzņēmumos. Lai darba vidē balstītas mācības varētu īstenot – uzņēmumiem ir savi darbinieki, kuri uzņēmumā tieši darbojas ar audzēkņiem un māca viņiem prasmes, šiem meistariem ir jāapgūst pedagoģiskā kompetence.

Uzņēmumi darba vidē balstītu mācību laikā audzēknim maksā stipendiju vai arī jau mācību laikā slēdz ar audzēkni darba līgumu. Kā arī, darba vidē balstītu mācību laikā, uzņēmi civiltiesiski apdrošina audzēkni. Tas ir tas, par ko Latvijas Darba devēju konfederācijas vēlas teikt – paldies, jo visi šie darbi ir uzņēmumam jānodrošina, papildus tai atbildībai, kuru viņi uzņemas par audzēkni, kas nonāk darba vidē balstītās mācībās uzņēmumā.

Nominanti un balvas saņēmēji kategorijā:

Labākais darba vidē balstītu mācību uzņēmums 2021.gadā: Nominanti Latgales reģionā: SIA LENOKA, SIA MAG Energy D, SIA KMK Auto, SIA Dvinska Plus, SIA IV PLUS, SIA Autostils D

Nominants un balvas Labākais darba vidē balstītu mācību uzņēmums Latgales reģionā 2021.gadā saņēmējs: SIA MAG Datoru Serviss - uzņēmums darba vidē balstītas datorsistēmu tehniķiem no Daugavpils tehnikuma. MAG datoru Serviss piedāvā klientiem plašu servisa pakalpojumu spektru: datortehnikas remontu, datoru un telefonu pārdošanu, datortehnikas profilaktisko apkopi. MAG datoru Serviss darbu nodrošina apmācīti, kvalificēti un sertificēti inženieri, kuru rīcībā ir atbilstošie instrumenti un iekārtas, kā arī kolektīvā pieredze dažādu servisa darbu veikšanā, tāpēc arī darba vidē balstītas mācības un prakses audzēkņiem vienmēr tiek nodrošinātas augstākajā līmenī.

Apbalvošanas ceremoniju tapusi: Eiropas Sociālā fonda līdzfinansēta projekta “Profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu dalība darba vidē balstītas mācībās un mācību praksēs uzņēmumos” ietvaros un ar uzņēmumu: 8 CBR ; INTELLITECH; Pavasaris Housing; PPP; Laflora; Mītavas elektra; KMK auto; Leax; Inchcape motors Latvija; Binders; Orkla; Fotorobs, pasākuma foto nodrošināja Toms Norde.

Īpašu paldies vēlamies teikt CSDD par iespēju izmantot Rīgas Motormuzeju apbalvošanas ceremonijas rīkošanai.

Lielu paldies sakām Dacei Pāvelai Rīgas Motormuzeja mārketinga cilvēkam – par sadarbību šī pasākuma tapšanā!

Latvijas Darba devēju konfederācija augsti novērtē CSDD kā Latvijas Darba devēju konfederācijas biedru, kā arī šis pasākums atbalsta CSDD iniciatīvas – aicināt nebraukt alkohola reibumā un ievērot ceļus satiksmes noteikumus!

Uz tikšanos nākamgad “Dari un mācies – viss tikai sācies!” apbalvošanas ceremonijā 2022.!

skolassoma  skolassoma

Fotogrāfs Toms Norde.

Aktīvā pozīcija: Sākums Aktualitātes Jaunumi Labākie prakšu uzņēmumi un labākie darba vidē balstītu mācību uzņēmumi 2021.gadā.

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti