Rēzeknes tehnikums

Kļūsti par profesionāli!

SAM 8.3.5.

Ieskats pieredzē

helmes

"Visu lielo biznesu nekad nav darījusi viena persona. To veic cilvēku komanda. " - Stīvs Džobss.

17. martā Rēzeknes tehnikuma izglītības programmas “Programmēšana” kvalifikācija “Programmēšanas tehniķis” 2.Ap, 3.Ap un 4.A mācību grupu izglītojamajiem bija brīnišķīga iespēja tiešsaistē satikties ar uzņēmuma SIA “Helmes Latvia” speciālistiem. Tikšanās piedalījās draudzīga, saliedēta un mērķtiecīga uzņēmuma komanda- personāla vadītāja Baiba Veilande, projektu vadītāja Gunita Bullīte, vecākā sistēmu analītiķe Ilona Valdate, vadošais risinājumu arhitekts Pauls Barkāns un vadošā testētāja Hedija Butina.

   helmes

Izglītojamie vairāk uzzināja par IT projektu plānošanas un veidošanas nosacījumiem, atzīmējot, ka katra projekta pamatā ir klientu vajadzība. Katrs uzņēmuma speciālists no savas puses pastāstīja par pienākumiem un savu lomu projekta veidošanā, pievēršot īpašu uzmanību sadarbības, komunikācijas, kritiskās domāšanas, precizitātes un zinātkāres nozīmei komandas darbā. Speciālisti dalījās pieredzē par savu karjeras veidošanas procesu, stāstīja par ikdienas darba prasībām, darbinieku atlases kritērijam un plašām jauniešu iespējām profesiju izvēlē.

Lai vairāk uzzinātu par izglītojamo nākotnes plāniem SIA “Helmes Latvia” personāla vadītāja Baiba Veilande piedāvāja jauniešiem atbildēt uz jautājumu : “Kur un par ko es gribētu strādāt pēc Rēzeknes tehnikuma pabeigšanas?” Mentimeter platformā. Izglītojamo atbildes bija dažādas- programmu, mājas lapu un datorspēļu izstrāde, testēšana, Visual Studio speciālists.

Tikšanās nobeigumā speciālisti ieteica jauniešiem patstāvīgi mācīties un attīstīties, nebaidīties no izaicinājumiem un būt zinātkāriem tehnoloģiju apguvē.

Pateicamies uzņēmumam SIA “Helmes Latvia” par sadarbību! Īpašs paldies uzņēmuma komandai - personāla vadītājai Baibai Veilandei, projektu vadītājai Gunitai Bullītei, vecākai sistēmu analītiķei Ilonai Valdatei, vadošajam risinājumu arhitektam Paulam Barkānam un vadošai testētājai Hedijai Butinai par tik interesantiem stāstījumiem un vērtīgiem padomiem!

  projekts1

Aktīvā pozīcija: Sākums Tehnikums Projekti SAM 8.3.5. Ieskats pieredzē

Kontaktinformācija

Varoņu iela 11a, Rēzekne, LV-4604
Tālr.: +371 646 33664
Fakss: + 371 646 32665
E-pasts: pasts@rezeknestehnikums.lv
Citi kontakti